⛳ SÆSON UDSALG - SPAR 10% PÅ ALLE PRODUKTER (TRÆKKES FRA I KURVEN) ⛳

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Golfhandsker.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Golfhandsker.dk

 I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Golfhandsker.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

 

Alle falske bestillinger politianmeldes.

 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Golfhandsker.dk således at man løbende modtager nyheder og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.