⛳ SÆSON UDSALG - SPAR 10% PÅ ALLE PRODUKTER (TRÆKKES FRA I KURVEN) ⛳

Handelsbetingelser

Betaling

Golfhandsker.dk modtager betaling med VISA, Mastercard og MobilePay samt ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Golfhandsker.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle priser er inkl. moms efter dansk lovgivning.

 

Levering

Alle vores pakker bliver sendt med enten dao365 eller GLS. Vi bestræber os på at aflevere pakkerne samme dag som bestillingen, hvilket sikrer den hurtigste leveringstid. Det vil sige, at den vil blive afleveret hos fragtfirmaet den samme dag, så vidt muligt. Pakkerne bliver sendt til nærmeste pakkeshop eller til den angivne adresse, efter hvilken leveringsmetode der er valgt. Hvis du har en specifik pakkeshop du ønsker, kan du tilføje en kommentar i indkøbskurven.

Vi sender til udlandet for en mer-pris på fragten. Kontakt os på info@golfhandsker.dk for nærmere information omkring dette.

Ønsker du selv at hente din ordre på adressen bedes du kontakte os på info@golfhandsker.dk.

 

Reklamationsret

Golfhandsker.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Golfhandsker.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

Hvis du ønsker at udnytte din retur ret bedes du kontakte os på info@golfhandsker.dk.

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

I tilfælde af returnering af varer eller afbestilling af forudbetalte varer før afsendelse, sker der fuld refusion af købesummen. 
Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort eller den PayPal konto, som også er anvendt ved købet.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. 
Du kan finde mere om dette her.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail til info@golfhandsker.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores email adresse: info@golfhandsker.com

 

Med forventning om en god oplevelse byder vi jer velkommen.

 

Golfhandsker.dk tager forbehold for trykfejl, manglende leverancer, mellemsalg og udsolgte varer.