⛳ SÆSON UDSALG - SPAR 10% PÅ ALLE PRODUKTER (TRÆKKES FRA I KURVEN) ⛳

Guide til dit valg af golfhandske

Herunder finder du vores guide, så du har størst mulig chance for at finde netop den golfhandske, der passer din hånd bedst. 

Når du skal finde den helt rigtige golfhandske til brug i almindeligt vejr og under almindelige forhold, så er størrelsen det vigtigste. Selvfølgelig skal du finde en model du kan lide og som er behagelig at have på. Den skal give dig det bedst mulige greb om køllen, så du kan få det mest mulige ud af dit slag.

Derfor er det så vigtigt, at handsken har den rigtige størrelse, så den ikke rykker sig, når du er midt i et slag. Når du skal finde størrelsen, er det vigtigt at huske, at handsken skal sidde tæt omkring dine fingre.

Først og fremmest skal du vide hvilken hånd din handske skal sidde på. Hvis du er en højrehåndet golfspiller, skal du have din handske på venstre hånd. Hvis du omvendt, er en venstrehåndet golfspiller, skal du have din handske på højre hånd.

Størrelse valg:

Det anslås, at op til 50% af alle golfspillere har en handske, der er for stor til dem. Golfhandsken skal føles som et ekstra lag hud, enten over håndfladen eller i enden af fingrene.

For at finde den rigtige størrelse er det vigtigt at handsken allerede sidder helt tæt til hånden allerede fra start. For at sikre dig dette er tilfældet, kan du benytte vores størrelsesguide, som du finder her.

Et godt praktisk tip at huske er, at velcro-fastgøreren ikke   skal komme op på mere end 75% af vejen på tværs - hvis   det gør det, betyder det at handsken er for stor, og du har   brug for en mindre størrelse.

 5 gode råd fra golfhandsker.dk:

 1. Plejer din størrelse at ligge mellem 2 størrelser, så vælg den mindste størrelse. Dette anbefaler vi, da det er vigtigt   at handsken sidder så tæt om din hånd, som muligt. 

 2. Efter hver runde, anbefaler vi at du lader handsken tørre, så den ikke er fugtig næste gang den skal anvendes.

3. Vi anbefaler at når du er igang med en runde golf, skal du tage handsken af imellem hvert slag. Grunden til det, er at man på denne måde sørger for at holde sin handske så tør, som muligt.

4. Det er ikke en dårlig idé at have flere handsker at bytte imellem på runden.

5. Når handsken opbevares, er det en god idé at putte den i en pose med lyn lås. Dette gør at handsken holder sig bedre.

Materialer:

Læder 

Læderhandsker er ofte dyrere og i højere kvalitet end andre materialer. Læderhandsker bliver ofte også hurtigere slidt end de andre materialer. 

Læderhandsker er for dig som elsker en god følelse og greb når du holder om din golfkølle. 

Syntetisk læder 

Syntetisk læder handsker er for dem som gerne vil have en lidt billigere handsker, som dog er holdbar i længere tid end fx. læder handsken gør. 

All Weather 

All Weather handsker er perfekt til det omskiftelige danske vejr. Disse handsker kan både bruges i fugtige og tørre forhold.

Regnvejr

Regnvejrs handsken er designet til at fungere bedre i regnvejr og våde forhold.